Vandaag een filmpje waarin je kunt zien hoe we een groep chimpansees bij Stichting AAP verrassen met een paar goed gevulde dozen.

Elke vrijdag werk ik als vrijwillig dierverzorger in het Chimpansee Complex van Stichting AAP. Een van mijn taken is het maken van verrijking voor de chimpansees. We hebben veel verrijkingsmateriaal wat wel tegen een stootje kan en waar ze uren mee zoet zijn (ik zal hier binnenkort meer over vertellen), maar als het even kan stop ik elke vrijdag ook nog dozen en flessen vol met bijvoorbeeld houtwol en wat zaadjes en noten zodat de dieren iets extra’s hebben om zich mee te vermaken. In het filmpje zie je dat chimpanseeverzorgster Inge en ik een groep chimpansees verrassen met een paar goed gevulde dozen.

Logo | Rowena Goes Ape

Met uitsterven bedreigde dieren helpen en verzorgen is mijn passie. De problematiek is enorm maar ik geloof er heilig in dat ook kleine beetjes zullen helpen. Als steeds meer mensen een beetje doen zal dat bijdragen aan een iets betere wereld met daarin een veilige plek voor wilde dieren en daarmee ook voor de mens. Dus draag ik ook mijn steentje bij, ik kan niet anders. Door te Bloggen, mijn avonturen op Social Media te posten en Fondsen te werven. Maar zeker ook door als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en letterlijk geredde en getraumatiseerde dieren te verzorgen in allerlei Rescue Centers zowel in Nederland als daar buiten.