Midden in het regenwoud van Sulawesi werkt op dit moment een kunstenaar en natuuractivist hard aan een Rowena Goes Ape amulet.
Zijn naam is Tamporok en met muziek en andere ludieke acties vraagt hij aandacht voor de vernietiging van zijn leefomgeving.

>> Tamporok in actie

Daarnaast maakt en verkoopt hij mooie producten. Hiermee financiert hij zijn acties.

Voor Rowena Goes Ape maakt hij nu een hanger van kokosnoot, voor aan een ketting of aan je sleutelbos. In het filmpje onder deze tekst zie je dat hij de hangers stuk voor stuk met de hand uitzaagt. Net als Tamporok wil ik deze verkopen om ook mijn acties te financieren en geld in te zamelen voor rescue centers.

Borneo

Deze maand vertrek ik weer naar Borneo om daar aan een project te werken voor het Sintang Orangutan Rescue Center. Als het meezit, heeft Tamporok de 100 (!) hangers dan afgemaakt en opgestuurd naar Borneo. Dan kan ik ze half oktober mee nemen naar Nederland. Heb je interesse in zo’n hanger? Laat het me dan weten via een PM op  Facebook of per email naar info@rowenagoesape.nl

Logo | Rowena Goes Ape

Met uitsterven bedreigde dieren helpen en verzorgen en dan vooral de Mensapen is mijn passie. De problematiek is enorm maar ik geloof er heilig in dat ook kleine beetjes zullen helpen. Als steeds meer mensen een beetje doen zal dat bijdragen aan een iets betere wereld met daarin een veilige plek voor wilde dieren en daarmee ook voor de mens. Dus draag ik ook mijn steentje bij, ik kan niet anders. Door te Bloggen, mijn avonturen op Social Media te posten en Fondsen te werven. Maar zeker ook door als Vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en letterlijk geredde en getraumatiseerde dieren te verzorgen in allerlei Rescue Centers zowel in Nederland als daar buiten.

Wil je Stichting Rowena Goes Ape steunen met een donatie klik dan HIER. Dank voor je bijdrage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *