Bestuur

Hieronder stelt het bestuur van Go Ape Foundation zich graag aan je voor.

Ruud Severien, voorzitter

Ruud is gepensioneerd, maar heeft in zijn werkzame leven vele management posities bekleedt, waaronder die van CFO en CEO. Daarnaast heeft hij ook eigen ondernemingen opgezet. Sinds 2010 was hij zelfstandig business coach van vooral jonge ondernemers, waarvan hij sommigen nog steeds bijstaat.

Zie ook Ruud’s LinkedIn.

Ingeborg Voogt, secretaris

Ingeborg is als strategisch (communicatie) adviseur momenteel werkzaam voor de gemeente Molenlanden. Eerder werkte zij voor diverse gemeenten onder meer als teamleider communicatie en vanuit een communicatiebureau voor diverse (overheids)organisaties en ondernemers. De afgelopen jaren verbond zij ook mensen in het huwelijk.

Zie ook Ingeborg’s LinkedIn

Eveline Vos, penningmeester

Eveline is werkzaam als Managing Director bij Special Air Services, een vliegschool op Teuge. Ze heeft de dagelijkse leiding en stuurt zo’n 60 piloten en instructeurs aan. Tevens is ze verantwoordelijk voor alles wat met veiligheid te maken heeft, geeft ze trainingen en is ze aanspreekpunt voor de inspectie in de kleine luchtvaart. Ook is zij verantwoordelijk voor de financiën en is ze vertrouwenspersoon binnen het bedrijf.