750 Euro hebben jullie gedoneerd aan de actie ‘Red de Orang-Oetans in Borneo’. De opbrengst is zoals beloofd gegaan naar het Sintang Orangutan Center (SOC) in Borneo. Van dit geld zal in overleg met ons een nieuwe ’transportkooi’ worden gemaakt waarmee geredde Orang-Oetans veilig naar het opvangcentrum kunnen worden vervoerd en later naar het bos waar ze kunnen oefenen voordat ze weer in het wild worden uitgezet.

De Orang-Oetans in Borneo zijn blij

750 Euro hebben jullie gedoneerd aan de actie ‘Red de Orang-Oetans in Borneo’.

Wat een geweldig bedrag! Het geld is veilig aangekomen in het Sintang Orangutan Center (SOC), Borneo. In overleg met ons zal van het geld, omgerekend 11 miljoen (!) Indonesische Rupiah, een nieuwe transportkooi worden gemaakt. Daar is grote behoefte aan en met zo’n kooi kunnen geredde Orang-Oetans veilig naar het opvangcentrum en later, als ze wat “bos-vaardigheden” onder de knie hebben, naar het oefenbos worden gebracht.

Lieve donateurs, Ik ben dolblij dat wij samen een financiele bijdrage hebben kunnen doen aan dit fantastische opvangcentrum voor Orang-Oetans. Wij hebben met het SOC afgesproken dat we bijna ‘live’ kunnen volgen hoe het geld wordt besteed en wanneer de kooi wordt ingezet. De mensen van het SOC zijn echt superblij en dankbaar ook namens de Orang-Oetans natuurlijk! Binnenkort vertel ik jullie wat uitgebreider wat het SOC doet.

Met uitsterven bedreigde dieren helpen en verzorgen is mijn passie. De problematiek is enorm maar ik geloof er heilig in dat ook kleine beetjes zullen helpen. Als steeds meer mensen een beetje doen zal dat bijdragen aan een iets betere wereld met daarin een veilige plek voor wilde dieren en daarmee ook voor de mens. Dus draag ik ook mijn steentje bij, ik kan niet anders. Door te Bloggen, mijn avonturen op Social Media te posten en Fondsen te werven. Maar zeker ook door als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en letterlijk geredde en getraumatiseerde dieren te verzorgen in allerlei Rescue Centers zowel in Nederland als daar buiten.