Presentaties geven in het zitgedeelte van een vliegtuig. Das echt inspirerend kan ik je vertellen!

Tweede Paasdag was ik het middelpunt van een open dag van Vliegbedrijf Special Air Services (SAS) in Teuge. Naast een heleboel waanzinnig stoere kleine vliegtuigen uiteraard.

Van elke verkochte vlucht, simulatierit en goodiebag ging een deel naar Rowena Goes Ape. En ik gaf er elk uur een presentatie, in het nagebouwde zitgedeelte van een vliegtuig.

Volle Cabins voor Rowena Flies Ape

Best spannend, want de luisteraars kwamen natuurlijk naar de open dag om mooie vliegtuigen te zien, niet om naar een verhaal over apen te luisteren. Toch zaten bij elke presentatie de vliegtuigstoelen vol. Het was even zoeken naar een link tussen SAS en mijn werk, maar wonder boven wonder verscheen er vorige maand een filmpje van een Vlaamse piloot, werkzaam in het Virunga National Park, die een jonge geredde chimpansee naar een opvangcentrum in Congo brengt. Dit ontroerende filmpje ging viral en de piloot ook! Met een eigen hashtag en duizenden huwelijksaanzoeken is ie de held van het jaar en ik had mijn openingsfilmpje voor de Open Dag.

Support vanuit de lucht

Ik schreef het al eerder in een social media bericht. Soms komt support uit onverwachte hoek en dit geval zelfs uit de lucht.

Ik dank Special Air Services en iedereen die naar mijn verhaal luisterde en/of doneerde voor hun support!

Kijk hieronder naar een foto impressie van de Open Dag.

Rowena Flies Ape Blog | Rowena Goes Ape (1)

Zou je ons werk willen ondersteunen

RGA Blog FOOTER 1600x500 (20180206)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *