Een overzicht in beeld van mijn belangrijkste werkzaamheden van dit jaar. Een bijzonder inspirerend jaar, waarin ik hard heb gewerkt, mooie projecten heb gedaan, veel geweldige mensen heb leren kennen en nog meer motivatie heb gekregen voor 2017!

2017 start ik met mijn eerste presentatie voor een groot publiek over mijn werk en passie (spannend!) om vervolgens af te reizen naar een opvangcentrum voor verweesde orang-oetans Borneo. Hier ben ik uitgenodigd om ter plaatse een verrijkingsplan te implementeren en profielen van verweesde orang-oetans te schrijven in een opvangcentrum voor orang-oetans. Hierover later meer.

Nu eerst mijn 2016 in beeld

> Elke week stichting AAP – mijn favoriete dag van de week
> Fundraising voor honingberen
> Werken in een opvangcentrum voor honingberen in Cambodja
> Rondleidingen op de jaarlijkse donateursdagen van Stichting
 AAP

> Fundraising voor een transportbox voor orang-oetans
> Aan de slag voor Stichting Masarang International van Willie Smits
> In de Apenheul met Orangutan Rescue
>  
Werken in een opvangcentrum voor wilde dieren op Bali

> Palmolie-vrije regenwoudzeep naar Nederland gebracht, het begin van een prachtige samenwerking met de duurzame winkel ShoppingPrince
> Fundraising voor orang-oetans met Orangutan Rescue op Valtifest
> Ontmoeting met Jane Goodall
>  
Mijn eerste presentatie voor kinderen op een school

> Mijn eigen folder

> Bloggen-bloggen-bloggen en nog eens bloggen

Logo | Rowena Goes Ape

Met uitsterven bedreigde dieren helpen en verzorgen en dan vooral primaten is mijn passie. De problematiek is enorm maar ik geloof er heilig in dat ook kleine beetjes zullen helpen. Als steeds meer mensen een beetje doen zal dat bijdragen aan een iets betere wereld met daarin een veilige plek voor wilde dieren en daarmee ook voor de mens. Dus draag ik ook mijn steentje bij, ik kan niet anders. Door teBloggen, mijn avonturen op Social Media te posten en Fondsen te werven. Maar zeker ook door als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en letterlijk geredde en getraumatiseerde dieren te verzorgen in allerlei Rescue Centers zowel in Nederland als daar buiten.